Bim 3 Ocak 2014 Aktüel Ürünleri

Yeni yılın ilk Bim kampanyası. 3 Ocak 2014 Cuma günü, BİM markette aktüel ürün indirimleri devam ediyor. Bu haftanın ürünü olarak öne çıkan Homemaxx Elektrikli Süpürge yine çok cazip fiyatıyla erkenden tükenecek gibi görünüyor. Hangi markette hangi indirim var, 2014 3 Ocak Bim market gıda ürünleri ocak broşürleri, market indirimleri, ocak 2014, BİM aktüel 3 ocak 2014… BİM 3 Ocak-10 Ocak tarihli indirimli ürünleri ve broşürünü sayfamızdan takip edebilirsiniz..
Yüksek kalite düşük fiyat sloganıyla, hesaplı ürünleri ve cazip indirim kampanyalarıyla oldukça geniş bir kesime hitap eden Bim Marketin 3 Ocak 2014 tarihli yılın ilk broşürü ve indirimli ürünler listesi yayınlandı. 
Oldukça hesaplı ürünleri ve cazip indirim kampanyalarıyla geniş bir kesime hitap eden BİM Marketin 3 ocak 2014 tarihli broşürü ve indirimli ürünler listesi yayınlanmıştır.
Bu haftaki indirimlerde göze çarpan elektrik süpürgesi, Kumtel buharlı ısıtıcı, 7 parça tencere takımı, 7'li plastik saklama kapları, Chef’s mutfak gereçleri... 


Resmi büyütmek için üzerine tıklayınız.
.



.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder